Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Astrograma lui Robert Mathias


Astrograma lui Robert Mathias

Astrograma lui Robert Mathias

Robert Mathias a fost un sportiv american de performanţă care a câştigat Decathlon-ul de două ori. Rezultatul obţinut prin dărâmarea recordului de două ori l-a transformat într-un erou naţional. Observăm conjuncţia lui Jupiter cu Pluton care este semn de mare succes. Această conjuncţie este evidenţiată în astrogramă prin faptul că este în vârful unui careu în T.

Naţionalismul este reprezentat în astrogramă prin Rac, Lună şi Casa a IV-a. Iar conjuncţia aflată în zodia Racului l-a transformat în erou naţional. În plus şi celelalte două planete ale careului în T trimit în această direcţie – Uranus din casa a IV-a şi Luna.

Atât de admirat a fost încât s-a turnat un film despre viaţa lui, „The Bob Mathias Story”. În care el şi soţia lui îşi jucau propriile roluri. Întâlnim aici o idealizare a propriului sine pe care o regăsim în astrogramă prin trigonul lui Jupiter şi pluton (succes naţional) ca şi guvernatori ai casei a XII-a cu Soarele (propriul sine) din casa a XII-a.

Conjuncţia celor doi guvernatori ai unei case dă un accent foarte specific pentru casa respectivă. În cazul nostru vedem că ambii guvernatori ai casei a XII-a sunt în conjuncţie în zodia racului, evidenţiind astfel un succes naţional realizat în străinătate. În cazul nostru este vorba despre cele două ediţii ale Decathlon-ului la care a participat din Londra şi Helsinki.

Rezultatele deosebite obţinute în domeniul sportului sunt susţinute de nodul nord în Berbec, Ascendentul în Săgetător şi de piramida din zodiile de foc.

După ce a încetat cariera sa sportivă a jucat în filme iar apoi a intrat în politică, făcând parte din congres timp de patru mandate în calitate de Republican.

Observaţii

Casa a XII-a face referire la ţările îndepărtate şi la culturi exotice iar atunci când este vorba despre călătorii semnifică trecerea pe alte continente.

Această astrogramă are trei guvernatori globali – Jupiter, Venus şi Luna.

Filmul este guvernat de casa a XII-a, Peşti şi Neptun. Actoria este guvernată de casa a V-a, Leu şi Soare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: