Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Astrograma lui Celine Dion


Astrograma lui Celine Dion

Astrograma lui Celine Dion

Viaţa lui Celine Dion pe Wikipedia – LINK

Celine Dion este una dintre cele mai celebre cântăreţe ale tuturor timpurilor. Popularitatea este indicată în general de către Lună. Observăm luna în Casa a X-a [popularitatea legată de carieră] susţinută şi de Marte, Saturn şi Nodul Nord. Această aglomeraţie de elemente pe Casa a X-a plus Soarele [guvernatorul Ascendentului] în conjuncţie cu Mijlocul Cerului dă o preocupare foarte mare pentru a se realiza în societate sau pentru a deveni cel mai bun în domeniul de activitate.

În plus Luna şi Marte din Casa a X-a fac trigon cu Jupiter [important în astrogramă] care din Casa a II-a îi asigură inclusiv succes material.

Nodul Nord aici arată că aceasta îi este şi menirea iar pe de altă parte conjuncţia cu Saturn arată eforturile pe care a trebuit să le depună şi obstacolele pe care a trebuit să le depăşească pentru a-şi îndeplini menirea.

Încă din copilărie şi-a putut exprima talentul alături de o familie cu înclinaţii muzicale. Fundul Cerului se află în zodia Balanţei iar Venus este important în astrogramă [modelul planetar este clepsidră iar planetele incisive sunt Venus-Mercur (orb sub 3 grade) şi Jupiter]. Pasiunea pentru muzică este adusă de Mercur şi Venus în Peşti şi este susţinută de Jupiter şi Ascendent în zodia Leului.

Opoziţia pe Casele III şi IX arată dificultăţile întâmpinate de Celine Dion la şcoală, fiind complet absorbită de pasiunea ei pentru artă. De asemenea a avut probleme legate de voce, astfel încât pentru a-şi menţine în continuare corzile vocale în stare bună e nevoită să păstreze perioade lungi de tăcere atunci când nu cântă.

Cuadratura Jupiter – Neptun arată problemele materiale de la începutul vieţii şi dificultăţile de a rămâne însărcinată.

Celine Dion se îndrăgosteşte de managerul ei care este cu 27 de ani mai învârstă. O perioadă destul de lungă a ţinut această iubire imposibilă în secret. Cea mai mare teamă a fost posibilitatea de a-şi dezamăgii fanii. Iubirea ascunsă / non-conformistă este indicată de Pluton în conjuncţie cu Uranus, guvernatorul Casei a VII-a. Căsătoria cu o persoană mai învârstă este indicată de Descendent aproape de zodia Capricornului şi Saturn în conjuncţie cu Soarele.

Observaţii

În general dacă guvernatorul Nodului Sud este important în astrogramă, acelei persoane îi va merge bine în viaţă şi va trece cu bine peste încercări. Situaţia e mai dificilă dacă guvernatorul Nodului Sud este în cuadratură cu Nodul Sud, indicând transformări dureroase.

Astrograma are trei guvernatori globali – Neptun, Pluton şi Mercur, planetele formând aspecte între ele. Guvernatorul global al unei astrograme indică sinteza vieţii persoanei în cauză – în cazul de faţă Neptun în Scorpion arată pasiunea pentru muzică, Mercur în Peşti arată firea romantică / visătoare iar Pluton în Fecioară stilul formal şi perfecţionist al nativei.

2 răspunsuri la „Astrograma lui Celine Dion

  1. Pingback:Planetele importante în astrogramă « Astrolaborator

  2. Pingback:Relaţia dintre planetă şi Casa pe care o guvernează « Astrolaborator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: