Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Pluton în Zodii


Hades, Zeul Infernului, impreuna cu Cerber

Zodia în care se află Pluton indică anumite obsesii, dependenţe, fixisme, comportamente incontrolabile. De exemplu Pluton în Fecioară arată obsesie pentru curăţenie, control, analiză, Pluton în Balanţă arată obsesie / dependenţă de a face pe plac celorlalţi.

Partea inconştientă este reprezentată de teama de defectele zodiei opuse. De exemplu Pluton în Fecioară arată teama de haos, de dezordine, teama de a fi nerealist, teama de a fi dezamăgit, Pluton în Balanţă arată teama de agresivitate, certuri, conflicte.

Această teamă inconştientă hrăneşte obsesiile lui Pluton şi le face aproape imposibil de depăşit.

Teama Plutoniană reprezintă o barieră care ne apără de propriul nostru inconştient pentru că acolo se ascund exact acele tendinţe din noi înşine pe care le respingem cel mai mult.

Astfel, putem afirma cu certitudine că persoanele care au Pluton în Balanţă ascund multă agresivitate în inconştient, că le e teamă ca nu cumva acea agresivitate să pună stăpânire pe ei şi atunci evită în mod abil orice fel de conflict, caută în mod obsesiv să le facă pe plac celorlalţi chiar dacă asta ar putea însemna lipsă de caracter sau de voinţă.

Pluton în Fecioară arată că în adâncurile întunecate ale inconştientului suntem leneşi, visători nerealişti, schimbători, influenţabili, confuzi, pasivi. Teama de a fi leneşi generează obsesia pentru curăţenie, teama de a fi confuzi generează obsesia de a fi raţionali etc.

Pluton în Berbec indică obsesia de a se impune, de a ieşi mereu în faţă, de a fi mereu victorios şi teama de a fi slab, manipulabil, lipsit de voinţă.

Pluton în Taur arată obsesia de avea linişte, siguranţă, obsesia de a avea în viaţă o bază materială. Indică teama de nesiguranţă, eşec, autodistrugere, teama de rău.

Pluton în Gemeni arată obsesia de a comunica, de a interacţiona cu ceilalţi, de a fi informat, de a face schimb de informaţi şi teama de sfârşi cu idei fixe şi nerealiste despre viaţă, teama de a fi un neadaptat singuratic.

Pluton în Rac arată obsesie pentru viaţa emoţională, familie, copilărie, trecut şi teama de a deveni rece, indiferent, singur, gol sufleteşte.

Pluton în Leu arată obsesia de a fi original, de a fi în centrul atenţiei, de a fi creativ şi teama de fi folosit de către ceilalţi, teama de a-şi pierde identitatea în grup, teama de a nu avea personalitate.

Pluton în Fecioară arată obsesia pentru curăţenie, ordine, disciplină, control şi teama de a pierde controlul, teama de a face erori, teama de a fi confuz, leneş.

Pluton în Balanţă arată obsesia, dependenţa de a face pe plac celorlalţi, de a fi admirat de toată lumea, de a se înţelege bine cu toţi şi teama de conflicte, ceartă, neînţelegeri.

Pluton în Scorpion indică obsesia de a-şi depăşi propriile limite, de a realiza ceea ce toţi ceilalţi refuză, arată teama de stagnare, de blocaj, teama că nu va exista un progres.

Pluton în Săgetător arată obsesia de a ajunge la adevăr şi teama de a rata adevărul din cauza unei gândiri superficiale care se adaptează prea mult la ideile societăţii. Obsesia de a realiza ceva măreţ pentru societate şi teama de a duce o viaţă superficială în care nu realizează nimic semnificativ.

Pluton în Capricorn arată obsesia pentru a fi raţional, pentru a face ceea ce trebuie, pentru ordine şi control, obsesia de a-şi atinge obiectivele. Indică de asemenea teama de a se pierde în sentimentalisme, de a fi prea relaxat, instabil emoţional, teama de a pierde controlul.

Pluton în Vărsător arată obsesia pentru integrarea în societate, obsesia de a se dedica unei misiuni sociale, dorinţa de a realiza ceva pentru umanitate. Arată teama de egoism, grandomanie, teama că personalităţile prea puternice subminează bunăstarea societăţii.

Pluton în Peşti arată obsesii pentru religios, vise, viziuni, inspiraţie. Teama de a duce o viaţă limitată, teama de a fi îngust la minte, lipsit de perspective, teama de a fi mediocru.

Citeşte şi articolul:  Pluton în conjuncţie cu planetele

2 răspunsuri la „Pluton în Zodii

  1. Pingback:Planetele în Zodii nefavorabile | Astrolaborator

  2. Pingback:Astrologia şi Cunoaşterea de Sine | Astrolaborator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: