Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Nodul Nord în Scorpion


Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului

Nodul Nord este unul din cele mai importante elemente din astrogramă care arată cum să ne rezolvăm problemele sau care este drumul bun în viaţă. În continuare vom vorbi despre ce înseamnă Nodul Nord în Scorpion. Informaţiile sunt valabile atât pentru poziţia natală cât şi pentru poziţia sa în tranzit. (Recomandăm şi următorul articol: De la Nodul Nord în tranzit la Nodul Nord natal.)

Scorpionul ne invită la discreţie. Nu e nevoie să fim secretomani sau mincinoşi ca să exprimăm pozitiv această zodie, trebuie doar să fim discreţi. În special persoanele predispuse la logoree sau la bârfă pot suferi din cauza acestei poziţii astrale. Îşi vor crea probleme lor înşile şi persoanelor din jur.

Cât despre adevăr, Scorpionul nu lasă loc de îndoială, el este radical, intransigent. Chiar dacă trebuie să fim discreţi, când situaţia ne forţează, trebuie să spunem adevărul cu orice preţ.

Nodul Nord în Scorpion indică de asemenea că trebuie să ne depăşim pe noi înşine, că viaţa ne pune în situaţii în care trebuie să dovedim calităţi pe care nu le avem, că trebuie să facem ceva ce nu ne interesează / nu ne place. Deci trebuie să ne transformăm în altceva, cu totul nou pentru a putea să ne îndeplinim planurile sau să facem faţă situaţiilor din viaţă. De exemplu Nodul Nord în Scorpion şi în Casa a II-a înseamnă că va trebui să realizăm ceva ce nu ne interesează / nu ne place ca să câştigăm bani.

Scorpionul indică întotdeauna o întâlnire cu răul, urâtul, întunericul, pe care suntem nevoiţi să le acceptăm ca făcând parte din viaţă. În orice bine este un rău şi în orice rău este un bine iar Scorpionul ne cere să vedem lucrurile aşa cum sunt, fără ascunzişuri.

Se mai recomandă să fim circumspecţi, precauţi, să ne punem semne de întrebare, să punem răul în faţă, să nu avem încredere orbească, să privim dincolo de aparenţe. Optimismul şi gândirea pozitivă nu sunt favorizate. De exemplu Nodul Nord în Scorpion şi în Casa a X-a indică faptul că orice propunere de ascensiune la locul de muncă este circumspectă şi că situaţia este mult mai instabilă sau nesigură decât pare.

Scorpionul ne mai învaţă şi să trăim în situaţii de nesiguranţă. Situaţia este instabilă şi nu putem fi siguri pe nimic. Mergem în faţă dar nu ştim când poate interveni o schimbare care să răstoarne totul. Ştim un singur lucru, ceea ce facem acum ne întăreşte, ne face mai puternici pentru a face faţă posibilelor schimbări sau pierderi. De exemplu pentru Nodul Nord în Scorpion şi în Casa a VI-a suntem foarte nesiguri de locul nostru de muncă, dar prin activităţile pe care le realizăm dobândim calităţi importante care ne cresc şansele de a găsi un nou loc de muncă.

„Totul sau nimic”, acesta este motto-ul Scorpionului şi nimic se va realiza fără o atitudine dârză, fără o hotărâre radicală de a atinge obiectivele.

Una din calităţile cele mai controversate ale Scorpionul este ne-ataşamentul. Scorpionul are puterea de a o lua de la capăt după ce a pierdut totul. Se ţine cu dinţii de propriile lui posesiuni, luptă din tot sufletul pentru a-şi îndeplini dorinţele, dar când absolut toate uşile îi sunt închise, atunci se resemnează şi merge liber mai departe.

Pentru că Scorpionul este o zodie a dreptăţii, în momentul în care am greşit, ni se întoarce imediat înapoi, astfel încât să putem singuri corela direct greşeala pe care am făcut-o cu pedeapsa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: