Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Balanţa în Case


Zodia Balanţei

Zodia Balanţei pictată de Josephine Wall

Balanţa indică nevoia de a face pe plac celorlalţi, de a fi acceptat, de a fi plăcut, indică punctul în care ceilalţi au cea mai mare influenţă asupra noastră. Suntem împăciuitori şi dispuşi să lăsăm de la noi înşine pentru a evita conflictul sau dezaprobarea. În funcţie de Casele în care se regăseşte această zodie, acelea vor fi domeniile în care vom exprima această tendinţă.

Balanţa în Casa I – tendinţa de a face pe plac celorlalţi în general, influenţabilitate. Tendinţa va deveni mai evidentă abia după 30 de ani.

Balanţa în Casa a II-a – tendinţa de a face pe plac celorlalţi în privinţa felului în care acumulăm banii sau câştigăm bani din activităţi care au legătură cu faptul de a face pe plac celorlalţi (relaţii cu clienţii, turism etc.).

Balanţa în Casa a III-a – exprimăm acele idei care ştim dinainte că vor fi acceptate şi apreciate. Căutăm să vorbim frumos.

Balanţa în Casa a IV-a – căutăm să facem pe plac familiei şi în special mamei.

Balanţa în Casa a V-a – căutăm să facem pe plac copiilor, persoanelor de care suntem îndrăgostiţi sau partenerilor de distracţie.

Balanţa în Casa a VI-a – căutăm să facem pe plac colegilor noştri de muncă sau subordonaţilor. În general la locul de muncă suntem foarte împăciuitori.

Balanţa în Casa a VII –  căutăm să facem pe plac soţului / soţiei sau celor cu care am încheiat parteneriate / colaborări.

Balanţa în Casa a VIII – tendinţa de a face pe plac celorlalţi în privinţa felului în care cheltuim banii, în privinţa moştenirilor, banilor soţului, în privinţa sexualităţii. Încercăm să îi manipulăm pe ceilalţi făcându-le pe plac, atrăgând admiraţia pentru felul binevoitor de a fi.

Balanţa în Casa a IX-a – tendinţa de a face pe plac în special avocaţilor sau străinilor. Idealizarea bunei înţelegeri dintre oameni şi a compromisului ca modalitate de rezolvare a conflictelor.

Balanţa în Casa a X-a – căutăm să facem pe plac tatălui, şefilor şi superiorilor noştri, autorităţilor. Vocaţie pentru activităţi care au legătură cu faptul de a face pe plac celorlalţi – artă, turism, relaţii cu publicul etc.

Balanţa în Casa a XI-a – tendinţa de a face pe plac prietenilor, susţinerea idealurilor unei asociaţii, idealizarea păcii.

Balanţa în Casa a XII-a – tendinţa de a face pe plac preoţilor, doctorilor, autorităţilor spirituale. Atracţie pentru religii pacifiste, dezvoltarea bunăvoinţei ca şi virtute.

Planete pozitiv aspectate în Balanţă aduc veselie, bună dispoziţie, distracţie, relaxare, optimism. Planetele prost aspectate în această zodie aduc nehotărâre sau situaţii în care suntem prinşi la mijloc în conflictul dintre două persoane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: