Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Relaţia dintre planetă şi Casa pe care o guvernează


Guvernatorul Casei a XII-a în Casa a X-a

Guvernatorul Casei a XII-a în Casa a X-a

Fiecare Casă este guvernată de o planetă în funcţie de zodia în care se află. De exemplu Casa a III-a în Fecioară este guvernată de Mercur.

În special pentru Casele goale din astrogramă guvernatorii oferă informaţii preţioase. Pentru Casele care sunt ocupate de planete situaţia generală va fi indicată de aceste planete iar rezultatele acţiunilor de guvernatori.

În analizarea guvernatorilor putem detecta şi un aspect psihologic. În general Casa reprezintă scopul urmărit iar planeta guvernatoare reprezintă metoda de a atinge acel scop.

De ex. guvernatorul Casei a II-a în Casa a X-a indică faptul că nativul doreşte să obţină funcţii înalte pentru a câştiga mai mulţi bani. Guvernatorul Casei a XII-a în Casa a X-a indică faptul că nativul doreşte să obţină funcţii înalte pentru a ajuta umanitatea sau pentru a-şi îndeplini misiunea spirituală.

Nu este întotdeauna evidentă relaţia de cauzalitate şi este nevoie de un efort de introspecţie din partea nativului pentru a identifica toate iţele sufletului său.

În astrograma lui Alice Bailey Luna, primul guvernator al Casei a XII-a, se află în Casa a III-a, astfel ea scrie pentru a transmite un mesaj spiritual sau pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Arată de asemenea disponibilitatea de a face călătorii în acest sens iar Bailey a călătorit într-adevăr până în India pentru a predica creştinismul. Al doilea guvernator al Casei a XII-a, Soarele, se află în Casa a XI-a. Deci simte nevoia de a se înscrie într-un grup, de a participa la viaţa unei asociaţii pentru a ajuta umanitatea. Astfel, în primul rând a făcut parte din comunitatea misionarilor creştini, ulterior a făcut parte din societatea teosofică iar în final şi-a întemeiat propria asociaţie. Mai multe informaţii despre astrograma lui Alice Bailey aici: https://astrolaborator.wordpress.com/2011/09/11/astrograma-lui-alice-bailey/

În astrograma lui Celine Dion guvernatorii Casei a II-a sunt Soarele şi Mercur şi arată ce este dispusă aceasta să facă pentru a avea mai mulţi bani. Situaţia a fost dificilă la începutul vieţii din cauza problemelor financiare ale familiei. Soarele pe Mijlocul Cerului arată centrarea puternică pe vocaţie şi carieră. Iar Mercur în Peşti şi în strânsă conjuncţie cu Venus arată deschiderea spre artă, muzică. Mercur în Casa a IX-a în opoziţie cu Pluton şi Uranus în Casa a III-a arată îndepărtarea de şcoală şi într-adevăr pentru a se dedica total muzicii a renunţat la liceu. Recunoaşterea succesului a venit în special prin promovarea muzicii în străinătate (Europa şi Statele Unite). Mai multe informaţii despre astrograma lui Celine Dion aici: https://astrolaborator.wordpress.com/2011/05/20/astrograma-lui-celine-dion/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: