Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Planete versus Zodii


Jupiter în constelaţia Taurului

Jupiter în constelaţia Taurului

Adesea spunem că Zodiile şi Planetele care guvernează aceste Zodii au caracteristici asemănătoare dar nu trebuie să le privim complet identice. Trebuie să înţelegem asemănările şi diferenţele.

În general putem spune că o Planetă îşi foloseşte calităţile pentru a obţine caracteristicile Zodiei. Să vedem câteva exemple:

Pluton este o Planetă puternică, a pasiunilor, obsesiilor, a transformării. Dar dacă se află în Zodia Balanţei devine foarte moale pentru că obsesia lui este să facă pe plac celorlalţi, îşi foloseşte intuiţia ca să evite conflictele, se transformă pentru a se adapta la ceilalţi, la societate.

Venus este plăcută, amabilă, frumoasă, adaptabilă, dar în Zodia Scorpionului suferă de un egoism feroce şi se foloseşte de calităţile sale pentru a obţine ceea ce doreşte, pentru a-şi îndeplini obsesiile, pasiunile.

Saturn aduce mult raţionalism, pragmatism, realism iar dacă se află în Zodia Peştilor vrea să raţionalizeze visele, să le ofere o perspectivă pragmatică sau studiază religiile în mod intelectual/raţional, uneori dă chiar ateism.

Jupiter se extinde puternic în exterior astfel că dacă e in Gemeni îşi extinde relaţiile, cunoştinţele, în Taur posesiunile, în Vărsător prieteniile şi activităţile sociale, în Fecioară detaliile pe care le studiază.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: