Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Neptun negativ – „Cu gandul in alta parte”


iluziiCand Neptun este aspectat negativ (sau pe zodia Pestilor / Casa XII) avem tendinta „sa fim cu gandul in alta parte” si de aici sa rezulte diverse erori in functie de pozitia sa natala. Intr-o astfel de situatie gandirea pozitiva nu functioneaza si este necesar sa verificam tot timpul lucrurile importante, este necesar sa nu riscam nimic.

Daca Neptun negativ se leaga cumva de Casa a VI-a, Casa sanatatii, este necesar tot timpul sa consultam cel putin doi doctori pentru a ne asigura ca nu s-a pus diagnosticul gresit.

Jupiter in relatie negativa cu Neptun poate insemna ca pierdem bani din cauza neatentiei sau a increderii prea mari in cineva.

Mercur in relatie negativa cu Neptun indica neatentie si confuzie in legatura cu ideile, cu comunicarea, de unde rezulta necesitatea de a verifica si clarifica discutiile / ideile si de a face un efort pentru a fi mai prezent, mai atent.

Daca Neptun face conjunctie cu o planeta personala (Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte) si este aspectat pozitiv, nativul sta frecvent cu gandul in alta parte dar este in general protejat de erori – fie cineva il ajuta, fie isi da seama singur cand greseste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: