Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Cand trebuie sa urmam Nodul Sud?


guv_nod_sud_cap

Saturn si Nodul Sud in Capricorn

Desi in general directia spre care trebuie sa se indrepte un om este reprezentata de Nodul Nord, sunt situatii cand directia corecta este de fapt reprezentata de Nodul Sud.

In Astrograma Natala o astfel de situatie este atunci cand Guvernatorul Nodului Sud este in conjunctie cu Nodul Sud. De ex. Venus este in conjunctie cu Nodul Sud in Balanta sau Saturn este in conjunctie cu Nodul Sud in Capricorn.

Nodul Sud reprezinta un exces pe care l-am realizat in alte existente, tiparul vechi care se repeta, tendinta gresita care duce la esec. Guvernatorul Nodului Sud arata directia in care trebuie sa ne indreptam pentru a ne desprinde de Nodul Sud si pentru a ne spala karma. Cand cele doua coincind situatia trebuie interpretata in felul urmator: in alte existente ne-am propus sa facem ceva dar nu am facut pana la urma nimic. Iar karma este sa mergem in acea directie.

Pentru Nodul Sud in conjunctie cu Saturn in Capricorn putem spune ca nativul isi doreste sa fie mai organizat, mai responsabil, mai muncitor, mai atent la detalii etc. dar nu o face. Constatam in comportament lipsa caracteristicilor Capricornului iar in viata nativului efectele negative pe care le produce lipsa acestor caracteristici.

O alta situatie cand trebuie sa mergem spre Nodul Sud este atunci cand Nodul Nord in Tranzit este in conjunctie cu acesta. Daca avem Nodul Sud Natal in Leu, orice efort de a straluci, de a iesi in evidenta, de a fi unici, de a fi creativi este sortit esecului si creeaza probleme. Aceasta cu exceptia situatiei cand Nodul Nord in Tranzit este in Leu, fapt care se intampla o data la 18 ani.

Nodul Nord in Tranzit trebuie interpretat in felul urmator: urmand Nodul Nord in Tranzit ajungem la Nodul Nord Natal.

Sunt situatii rare in care de asemenea trebuie sa mergem spre Nodul Sud cand Nodul Nord in Tranzit este legat de Nodul Sud Natal. De exemplu cand o planeta in Tranzit de pe Nodul Nord in Tranzit este in receptie mutuala cu o planeta in Tranzit de pe Nodul Sud Natal. Iata un astfel de caz: Nodul Nord in Tranzit se afla in Scorpion si in conjunctie cu Saurn in Tranzit. Pluton in Tranzit se afla in Capricorn, in conjunctie cu Nodul Sud Natal.

Un alt exemplu: daca Nodul Nord in Tranzit se afla in Fecioara si in conjuntie cu Saturn in Tranzit iar Nodul Sud Natal este in Capricorn. Nodul Sud Natal in Capricorn indica faptul ca muncim prea mult, suntem prea responsabili. Dar cand Nodul Nord in Tranzit este in Fecioara si in conjunctie cu Saturn in Tranzit, suntem imposibil de lenesi si de iresponsabili iar viata ne obliga sa fim exact invers.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: