Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Interpretarea condiţională a Astrogramei


Alegerile noastre pot schimba destinul

Alegerile noastre pot schimba destinul

S-a spus de mai multe ori că astrele predispun şi că omul dispune, iar aceasta face referire în mod evident la o interpretare condiţională a astrogramei. Astfel, orice aspect astrologic poate fi trăit în mai multe direcţii iar destinul propriu-zis al nativului depinde de deciziile pe care acesta le ia în viaţă.

În general distingem pentru orice aspect direcţia favorabilă şi direcţia nefavorabilă.

Aspectele pozitive din astrogramă pot fi trăite nefavorabil dacă aşteptăm pasivi, receptivi să primim beneficiile prezise. Pot fi trăite favorabil dacă ne folosim de aceste beneficii pentru a fi creativi, productivi, activi, pentru a realiza ceva sau pentru a aduce un beneficiu societăţii.

Aspectele negative din astrogramă pot fi trăite nefavorabil dacă escaladează în conflicte care duc la pierderi şi nefericire, atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur. Însă acestea pot fi trăite şi favorabil dacă printr-un efort de conştiinţă depăşim anumite stări sufleteşti, dezvoltăm anumite calităţi şi ne schimbăm atitudinea. Beneficiile unei astfel de tentative pot fi dezvoltarea spirituală şi rezolvarea conflictelor / problemelor.

În concluzie, oricât de rea ar fi astrograma cuiva, nu ar trebui să sărim pe el că este într-un fel sau altul, poate s-a schimbat, poate şi-a depăşit unele probleme (da, fără sfatul unui astrolog) sau poate urmează să se schimbe. Astrograma este un potenţial şi omul în sine este un potenţial.

Cel mai important pentru noi ca astrologi este să identificăm punctele de cotitură în care omul îşi poate schimba în mod benefic destinul: Nodurile Lunare, relaţiile negative dintre Planete şi Lilith.

Zodia şi Casa în care se află Nodul Sud reprezintă aproape întotdeauna un eşec dacă ne îndreptăm în acea direcţie. Omul trebuie să aleagă: merge sau nu merge spre eşec? Singura excepţie este atunci când Guvernatorul Nodului Sud este în conjuncţie cu Nodul Sud sau în aceeaşi Zodie şi Casă. (Vezi articolele despre Nodurile Lunare: https://astrolaborator.wordpress.com/category/astrologie-karmica-2/)

Planetele de pe Nodul Sud sau în Cuadratură cu Nodurile Lunare aduc şi ele eşec. O planetă în cuadratură cu Nodurile Lunare amplifică Nodul Sud. Excepţia o reprezintă din nou Guvernatorul Nodului Sud.

Într-o cuadratură sau opoziţie trebuie să ne îndreptăm spre planeta mai lentă, ea reprezintă soluţia, cheia. Trebuie să-i depăşim defectele şi să-i exprimăm calităţile. Dacă am ajuns în acel punct, aspectul negativ se manifestă ca un aspect pozitiv: calităţile ambelor planete se unesc pentru a produce un rezultat benefic.

Lilith reprezintă acel loc în care trecem prin crize puternice (senzaţia de insuportabilitate a unei persoane, a unei situaţii etc.), în care respingem cu putere ceva, până la a face rău, până la a fi imorali, până la distrugere sau auto-distrugere. În astfel de situaţii dacă răul iese din noi, efectele comportamentale şi schimbările negative din destin ne urmăresc pentru cel puţin câţiva ani. Dacă suntem deschişi la soluţii alternative şi nu ne fixăm pe unica soluţie pe care o tolerăm, atunci nu apare nici un efect negativ.

Asemenea idei trebuie verificate prin practică pentru ca după aceea, prin filtrul propriilor noastre experienţe să îi putem consilia pe alţii.

Dacă aţi avut experienţe care confirmă sau infirmă aceste teorii, puteţi să le împărtăşiţi în comentarii.

Un răspuns la „Interpretarea condiţională a Astrogramei

  1. GL GL 29 aprilie 2017 la 12:48

    Ce aspecte astrologice indică 23 Decembrie 1967, ora 10,30 -11,00 ? Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: