Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Lucrând cu mai multe Sisteme de Interpretare


Fiecare Astrolog îşi dezvoltă propriul Sistem de Interpretare. Acesta este intim relaţionat cu tipul de Astrogramă cu care lucrează: cu Case egale, inegale, pe semne întregi, cu Zodiac Sideral, Tropical, cu orbi mai mari sau mai mici etc.

Astfel că regulile de interpretare sunt diferite de la un Sistem la altul, producând rezultate diferite. Tocmai de aceea nu putem să exportăm regulile dintr-un Sistem de Interpretare în altul decât cu multă precauţie şi băgare de seamă şi după ce ne-am asigurat că produce rezultate bune.

Astrograme

1. Zodiac Tropical, Case inegale Placidus. 2. Zodiac Tropical, Case pe semne întregi. 3.  Zodiac Sideral, Case inegale Placidus. 4.  Zodiac Tropical, Case solare.

De exemplu, în Zodiacul Sideral Planetele sunt aşezate cu o Zodie în spate faţă de Zodiacul cu care lucrăm în mod obişnuit. Astfel, Uranus acum ar fi defapt în Peşti, Pluton în Săgetător etc. În concluzie semnificaţia Zodiei Peştilor, să zicem, din Zodiacul Sideral nu poate fi aceeaşi cu semnificaţia din Zodiacul Tropical.

De asemenea, nu putem să luăm întru totul regulile de interpretare ale unui Astrolog din Antichitate. Acesta lucra doar cu 7 Planete şi avea o viziune asupra vieţii şi interese care nu mai corespund cu cele de astăzi. De exemplu, pentru Ptolomeu şi mulţi alţi Astrologi din vremea lui, Saturn este cea mai malefică Planetă, ori noi astăzi ştim că (1) cea mai malefică Planetă este Pluton şi că (2) acest rău poate produce totuşi o schimbare spirituală benefică în nativ.

Dacă avem acces la mai multe Sisteme de Interpretare, este recomandat să facem mai multe interpretări. Avem manualul în faţă iar interpretarea o facem doar pe baza manualului. Ulterior, în urma comparării interpretărilor pur-teoretice cu faptele definitive ale vieţii, vom putea decide cu ce Sistem alegem să lucrăm.

Acest blog se referă în general la tipul de Astrogramă cu Zodiac Tropical şi Case inegale Placidus.

Un răspuns la „Lucrând cu mai multe Sisteme de Interpretare

  1. Elena 2 februarie 2014 la 15:43

    Va multumesc pentru articol si va urmaresc cu mult interes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: