Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Uranus şi nevoia de libertate


uranusinnori

Uranus în astrogramă arată nevoia noastră de libertate, de independenţă şi chiar de a ne opune lumii sau curentului general al societăţii. Există de asemenea o nevoie puternică pentru nou şi revoluţionar. Casa în care se găseşte Uranus, Casa pe care o guvernează şi Planetele cu care intră în Conjuncţie aduc detalii legate de domeniul în care avem nevoie de această libertate şi suntem deschişi spre social, spre a ne uni cu ceilalţi în favoarea unui ideal de grup.

Uranus pe Casa I indică o nevoie generală de libertate şi independenţă, chiar non-conformism. Îşi va trăi viaţa şi va lua deciziile pe principiul libertăţii personale. Persoana poate fi în continuă mişcare, tot timpul pe picior de plecare sau să ducă o viaţă intelectuală dinamică. Va căuta de asemenea să se alieze la ideologii reformatoare şi inovatoare, va căuta persoane cu aceeaşi gândire cu care să transpună în acţiune aceste idealuri. Reuşita depinde de importanţa planetei în Astrogramă şi de aspectele ei.

Uranus pe Casa II indică nevoia de libertate şi independenţă financiară. Nativului nu îi place să i se spună cum să îşi câştige pâinea sau ce să facă cu banii lui. Poate avea mereu noi idei de afaceri. În funcţie de aspecte, pot exista câştiguri mari, bruşte sau pierderi neaşteptate şi o situaţie financiară instabilă. De regulă cu această poziţionare există un element de imprevizibil în ceea ce priveşte banii şi posesiunile.

Uranus pe Casa III oferă nativului o deschidere intelectuală foarte mare, o capacitate uimitoare de a asimila idei şi de a-şi forma propriile concepţii. Gândire non-conformistă. Lecturile lui sunt bogate, diverse, tratează subiecte inovatoare la nivel social. Relaţii sociale diverse, persoana este tot timpul în mişcare, pe picior de plecare; călătorii neaşteptate.

Uranus pe Casa IV indică nevoia de a fi liber acasă, în relaţie cu familia şi în special cu mama. În cele mai multe cazuri uşa casei este mereu deschisă prietenilor; pot exista întâlniri organizate de grup acasă, grupuri bazate pe o ideologie comună. Sunt de asemenea posibile schimbări frecvente de domiciliu.

Uranus pe Casa V arată nevoia de libertate în relaţie cu copiii, viaţă socială si amoroară nonconformistă, gusturi artistice futuriste care sfidează standardele, plăcerea de a combina arta cu noile tehnologii, atracţie sau talent pentru arta digitală. Educaţia oferită copiilor se bazează mai degrabă pe o relaţie de prietenie şi are în vedere principii anti-tradiţionale care îi pot şoca pe alţii.

Uranus pe Casa VI arată nevoia de libertate la locul de muncă şi în relaţie cu colegii. Poate avea un serviciu în care activităţile / responsabilităţile sunt extrem de diverse şi de dinamice sau care presupun inovaţie. De asemenea poate exista o predispoziţie pentru schimbarea frecventa a locului de muncă. Atracţie pentru profesii medicale inovatoare sau care folosesc tehnologii sofisticate. Uranus afectat poate indica boli neobişnuite, rar întâlnite.

Uranus pe Casa VII nu este neaparat favorabil căsătoriei deoarece nativul are în primul rând nevoie de un prieten-partener decât de un soţ sau soţie. Libertatea şi independenţa sunt foarte importante pentru a fi cu adevărat fericit. În măsura în care va găsi un partener care se ghidează după aceleaşi principii, relaţiia are şanse de trăinicie. Divorţul este o alternativă la care aceşti nativi nu se tem să apeleze dacă relaţia nu funcţionează.

Uranus pe Casa VIII dă nevoia de libertate financiară, independenţă faţă de banii altora, burse, bănci, pensii etc. Indică şi nevoia de libertate sexuală, care poate merge până la libertinaj. Deschidere spre ocultism. Exista idei originale de investiţii, care în funcţie de aspecte pot fi de succes sau nu. Pot exista moşteniri neaşteptate.

Uranus pe Casa IX este favorabil din punct de vedere intelectual şi spiritual, nativul având o mare capacitate de asimilare şi înţelegere a unor idei foarte complexe. Îşi poate câştiga cunoştinţele şi prin nenumărate călătorii în străinătate, relaţii cu persoane de diferite culturi sau prin studiu extensiv. Poate avea un aport original în domeniul filosofiei, religiei sau legii.

Uranus pe Casa X arată vocaţia pentru profesii futuriste, noi, non-conformiste, neobişnuite, ştiinţifice sau sociale. Nativul caută libertatea în profesie, în relaţie cu superiorii sau cu autorităţile. Îl satisfac funcţiile care presupun activităţi diverse şi complexe. Nu se teme de reorientari profesionale.

Uranus pe Casa XI caută în special libertatea socială atât pentru sine, cât şi pentru ceilalţi, în cadrul unui partid, al unei organizaţii sau între prieteni. Poziţionarea sporeşte activismul social şi deschiderea către ceilalţi.

Uranus pe Casa XII dă nevoie de libertate religioasă. Nativul poate fi atras de religii noi sau neobişnuite, însă pe care să le practice în ascuns. Respinge dogmele. Sunt favorizate trăirile psihice extreme, în special în contact cu pătura de jos a societăţii, cu mediul spitalicesc sau religios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: