Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Jupiter in Sinastrie


jupiter-MICIn Sinastrie (sau in relatia nativului cu alte persoane) Jupiter ajuta la amplificarea, dezvoltarea, extinderea, incurajarea, inflorirea caracteristicilor Casei si Planetelor peste care acesta se suprapune.

Daca influenta asupra celuilalt este pozitiva sau nu depinde de aspectele pe care le formeaza in Astrograma Natala.

Jupiter este in special deviant si ne indeamna la excese si incalcari ale regulilor morale atunci cand face aspecte natale negative cu Planete mai lente (Saturn, Uranus, Neptun, Pluton) sau cu Nodurile Lunare.

Jupiter pozitiv in Astrograma Natala aduce influente benefice celorlalti pana la a atrage norocul sau a fi mentor spiritual.

Influenta este foarte puternica daca Jupiter ocupa un loc important in Astrograma nativului si daca se suprapune cu Planete personale sau Planete importante din Astrograma celuilalt.

Jupiter pe Casa I a celuilalt: aduce persoanei incredere in sine, incurajeaza exprimarea personalitatii, independenta.

Jupiter pe Casa II a celuilalt: amplifica preocuparile financiare, necesitatea de a avea mai multi bani, de a fi independent financiar.

Jupiter pe Casa III a celuilalt: amplifica nevoia de a comunica, de a studia, de a face miscare, de a se adapta, de a fi spontan.

Jupiter pe Casa IV a celuilalt: incurajeaza activitatile de natura casnica, ajuta la rezolvarea problemelor din familie sau dezvoltarea vietii personale.

Jupiter pe Casa V a celuilalt: incurajeaza distractiile, iesirile in societate, ofera sfaturi in dragoste sau in legatura cu copiii / educatia / arta.

Jupiter pe Casa VI a celuilalt: incurajeaza dezvoltarea in plan profesional, ofera sfaturi legate de sanatate.

Jupiter pe Casa VII a celuilalt: incurajeaza cautarea fericirii in dragoste, gasirea unui partener, rezolvarea conflictelor interpersonale.

Jupiter pe Casa VIII a celuilalt: il face pe celalalt sa aiba incredere in banii celorlalti (de la banca, imprumutati, din mosteniri, burse etc.). Sfaturi legate de sexualitate, moarte, ocultism sau necesitatea de a se transforma.

Jupiter pe Casa IX a celuilalt: Il indruma pe celalalt sa se dezvolte, sa calatoreasca in strainatate, sa inteleaga lucrurile prin el insusi, sa studieze.

Jupiter pe Casa X a celuilalt: incurajeaza cautarea vocatiei, lansarea in cariera, devoltarea profesionala.

Jupiter pe Casa XI a celuilalt: incurajeaza prieteniile, deschiderea spre social, spre actiuni civice.

Jupiter pe Casa XII a celuilalt: aduce inspiratie de natura religioasa, sfaturi pentru dezvoltarea spirituala, ofera protectie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: