Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Casa VI si relatia cu doctorii


Planetele din Casa a VI-a si Guvernatori acestei Case ne pot da indicii despre relatia pe care o avem cu doctorii in sensul in care ne ajuta sau din contra ne creeaza probleme.

Ca si regula generala trebuie sa tinem minte ca daca exista conflicte (Cuadraturi sau Opozitii), Planeta mai lenta poate gasi solutia la problema de sanatate in timp ce planeta mai rapida, desi este necesara(!), adesea intelege lucrurile gresit.

De asemenea, Planetele din Casa a VI-a si Guvernatori acestei Case il reprezinta pe doctor iar toate celalte Planete il reprezinta pe Nativ.

Astfel, daca avem bunaoara Mercur in cuadratura cu Neptun in Casa VI, Nativul (Mercur) da indicatii inexacte si confuze medicului (legate de simptome sau posibile cauze ale bolilor), este neatent si are dificultati in a se concentra cand acesta ii explica ceva. Pentru ca boala lui sa fie diagnosticata corect este necesar sa acorde deplina atentie medicului.

Daca Saturn este in Opozitie cu Venus, Venus fiind si Guvernator al Casei VI, Nativul da de medici putin responsabili sau prea relaxati pentru problemele cu care noi ne confruntam si revine datoria noastra de a investiga mai atent informatiile pe care ni le ofera medicul chiar cautand si alte surse de informatii sau facand consultatii in alta parte. La Opozitie avem o relatie proasta cu doctorii, ii respingem, judecam.

Nodurile Lunare schimba in mod dramatic potentialul unei Planete. Planetele pe Nodul Sud sau in Cuadratura esueaza constant pana cand rezolvam Nodul Nord. Iar Planetele de pe Nodul Nord dau intotdeauna o directie pozitiva, insa suntem lipsiti de liber arbitru, viata ne obliga sa mergem in acea directie.

Nodul Nord pe Casa VI arata ca trebuie sa ii luam mai in serios pe doctori (insa se refera la sanatate in general), iar pe Casa XII, ca ii luam prea in serios (trebuie sa ne concentram mai degraba asupra vietii sufletesti).

Un răspuns la „Casa VI si relatia cu doctorii

  1. Pana Raveca 8 august 2015 la 13:14

    Va multumesc !!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: