Astrolaborator

Astrologie online: iniţiere în astrologie, interpretări de astrograme, astronomie

Schimbarea destinului cu ajutorul Astrologiei


Oamenii studiaza Astrologia pentru a-si cunoaste si a-si schimba destinul. Problema este aparent simpla: daca stiu ce se va intampla si ce intersectii voi avea in viata, voi putea sa aleg cele mai bune optiuni care ma vor face cel mai fericit.

Dincolo de faptul ca la 10 ani nu putem sa decidem ce vom face la 30 si de faptul ca azi avem o parere iar maine alta, principala dificultate in schimbarea destinului este faptul ca simpla cunoastere intelectuala si simpla decizie rationala nu ne ajuta. Iluzia ca o simpla decizie, luata la intamplare, poate avea un efect decisiv in cursul destinului are mai mult un aspect comercial.

La fel cum medicii trateaza simptomele eliminand cauzele, cu ajutorul Astrologiei ne putem raporta la cauzele comportamentale care duc la situatii nefericite pentru a incerca sa le indreptam.

Soarele in Balanta in cuadratura cu Saturn in Capricorn da o predispozitie destul de puternica in Nativ de a fi comod, de a amana dificultatile si de a nu-si asuma nici o responsabilitate. Nativul are prea mult din Balanta si prea putin din Capricorn, fapt care in timp va duce la probleme legate de obtinerea de rezultate concrete, ducerea la indeplinire a unui plan, respectarea termenilor limita, realizarea unui lucru de calitate etc. Nativul poate sa evite rezultatele slabe, esecul, prin tratarea cauzei care este reprezentata de lipsa calitatilor Capricornului. (Uneori in Astrograma intr-o astfel de situatie Saturn este mai important decat Soarele, fapt care arata ca desi Nativul are o problema, el este deja focalizat spre rezolvarea ei.)

Astfel, schimbarea destinului nu vine din luarea de decizii, ci din schimbarea comportamentului sau a atitudinii.

In privinta Cuadraturilor si a Opozitiilor Nativul trebuie sa inceapa cu exprimarea pozitiva a Planetelor mai lente, iar in privinta Nodurilor Lunare Nativul trebuie sa exprime Zodia, Casa si planetele cu care se afla in Conjunctie Guvernatorul Nodului Sud.

Un amendament trebuie totusi adus aici. Inainte de a lua o decizie legata de atitudine si comportament trebuie sa identificam in mod corect ce inseamna elementele din Astrograma. O tentativa poate fi urmarirea Tranzitelor pentru a citi in trecut. Pentru o solutie mai rapida dar mai superficiala putem incerca urmarirea Tranzitelor Lunii in fiecare zi. Luna activeaza Casele Natale prin care trece si Planetele Natale cu care se intalneste.

Oricum am pune problema, omul care nu se cunoaste pe sine nu se poate schimba, daca nu cumva un soc provenit din viata reala il va reorienta definitiv. In privinta cunoasterii de sine cei doi dusmani sunt autojustificarea si iluzia. Intotdeauna avem un motiv justificat pentru care am facut o greseala si adesea credem ca suntem ceea ce vrem sa fim.

Astrologia ne ajuta sa cunoastem viitorul in masura in care cunoastem trecutul si sa ne schimbam destinul in masura in care putem sa ne schimbam atitudinile si comportamentul.

2 răspunsuri la „Schimbarea destinului cu ajutorul Astrologiei

  1. Gabriela 17 septembrie 2017 la 18:58

    Vă urmăresc cu interes articolele !

  2. Karen 21 septembrie 2017 la 11:20

    F.util si interesant!Multumesc!O zi frumoasa! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: